Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
09.04.2019
Health Link
Společnost Health Link, s.r.o. se od svého vzniku v roce 2000 zabývá výrobou kvalitních potravinových doplňků (Spirulina, Chlorella, mladá pšenice) a ... číst celé
01.04.2019
Grenade
Cílem britské značky Grenade, založené v roce 2009, je vývoj funkčních, vysoce efektivních produktů, které jsou tak jedinečné, že si je lidé zap... číst celé
01.04.2019
Nový eshop
Od 1.4. pro vás spouštíme nový eshop a rozšiřujeme sortiment, novinkou jsou také zdravé recepty, kterých bude pravidelně přibývat.                   ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Zdravé Recepty
  4. Proteino-sacharidová buchta
11.03.2019

Proteino-sacharidová buchta

Na proteino-sacharidovou buchtu budeme potřebovat:

 

10 celých vajíček
3 odměrky proteinu Impact Whey Protein (libovolná příchuť)
3 odměrky Instant Oats
2 lžíce práškové Stévie
Pečící papír

 

Postup:

Vezmeme si mísu, do které dáme 10 celých vajíček a krátce je vyšleháme. Poté do mísy s vajíčkama přisypeme 3 odměrky proteinu Impact Whey Protein (libovolná příchuť) a opět krátce vyšleháme. Zase přidáme 3 odměrky ale tentokrát Instant Oats, a přidáme ještě 2 lžíce Stévie v práškové nebo tekuté formě (tabletky by se nám těžko rozpustily).  Vše pečlivě rozmixujeme a předehřejeme si troubu na 170 °C. Na plech vložíme pečící papír, aby se nám buchta nepřilepila a šla krásně nařezat a oddělit, a nalejeme na něj naše těsto. Buchtu vložíme do vyhřáté trouby a pečeme cca 25 minut.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

                                                  

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz