- Úvod
- Blog
- Zdravé Recepty
- Proteino-sacharidová buchta
Proteino-sacharidová buchta
Na proteino-sacharidovou buchtu budeme potřebovat:
10 celých vajíček
3 odměrky proteinu Impact Whey Protein (libovolná příchuť)
3 odměrky Instant Oats
2 lžíce práškové Stévie
Pečící papír
Postup:
Vezmeme si mísu, do které dáme 10 celých vajíček a krátce je vyšleháme. Poté do mísy s vajíčkama přisypeme 3 odměrky proteinu Impact Whey Protein (libovolná příchuť) a opět krátce vyšleháme. Zase přidáme 3 odměrky ale tentokrát Instant Oats, a přidáme ještě 2 lžíce Stévie v práškové nebo tekuté formě (tabletky by se nám těžko rozpustily). Vše pečlivě rozmixujeme a předehřejeme si troubu na 170 °C. Na plech vložíme pečící papír, aby se nám buchta nepřilepila a šla krásně nařezat a oddělit, a nalejeme na něj naše těsto. Buchtu vložíme do vyhřáté trouby a pečeme cca 25 minut.